Openingstijden : ma t/m vr van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00
  Telefoon : 0348 - 462080

Wie zijn wij

De Stichting Instituut voor Slaapgeneeskunde is een jonge en dynamische organisatie,
die zich heeft gespecialiseerd in de diagnose en behandeling van slaap- en waakstoornissen. Ons team bestaat uit specialisten, een OSAS-verpleegkundige, nachtverpleegkundigen, medisch secretaressen, gastvrouwen en een gastheer. Samen werken wij aan de beste zorg binnen ons instituut.

De Stichting Instituut voor Slaapgeneeskunde is een door het ministerie van VWS erkende instelling voor medisch specialistische zorg.

  • Een multidisciplinair team van specialisten: binnen Het Instituut voor Slaapgeneeskunde werken wij samen met longartsen, een KNO-arts, een kaakchirurg, een neuroloog en een OSAS-verpleegkundige.
  • Snel zorgtraject met korte wachtlijsten: Het Instituut voor Slaapgeneeskunde biedt u een zorgtraject, waarbij de wachttijden tot een minimum worden beperkt. De wachttijd voor een intakegesprek is zes weken. De gemiddelde doorlooptijd vanaf het intakegesprek tot de uitslag van uw slaaponderzoek is ongeveer zes weken.
  • Alle onderzoeken in één dag: in het Instituut voor Slaapgeneeskunde streven wij ernaar uw slaaponderzoek en eventueel aanvullende onderzoeken op dezelfde dag te plannen. Op die manier hoeft u maar één keer naar ons instituut te komen en bespaart u veel tijd.
  • Patiëntenservice staat bij ons centraal: het slaaponderzoek vindt plaats in één van de vier slaapkamers op onze afdeling. Onze gespecialiseerde, kleinschalige organisatie biedt u optimale aandacht van onze medewerkers. Daarnaast heeft u tijdens het slaaponderzoek een privé slaapkamer met badkamer ter beschikking. U kunt gebruik maken van televisie of het WIFI-netwerk.

Vergoedingen
Het Instituut voor Slaapgeneeskunde heeft met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit betekent dat het slaaponderzoek door iedere zorgverzekeraar vanuit de basisverzekering wordt vergoed. In ons nieuwe en moderne behandelcentrum, dat is gevestigd in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden, wordt gewerkt om de oorzaak van de slaapproblematiek vast te stellen.

In veel gevallen wordt ook de behandeling door de zorgverzekeraar vergoed. Dit verschilt per zorgverzekeraar en per behandeling. Uiteraard dient u wel rekening te houden met uw eigen risico.

Het Instituut voor Slaapgeneeskunde heeft afspraken met alle zorgverzekeraars, waardoor de slaapregistratie voor 100% wordt vergoed.

5 sterren Apneu vereniging
Jaarlijks houdt de Apneu Vereniging een onderzoek over de klinieken. Het laatste grote onderzoek is van november 2015. Ruim 3600 patiënten hebben deelgenomen aan dit onderzoek. Sinds drie jaar wordt ons instituut bekroond met 5 sterren. Hiermee behoren wij tot de top van de Slaap-Waak centra in Nederland.

Bekijk hier ons personeel